Hartii stratificate si
pernite de hartie

Dotata cu cele mai moderne masini si tehnologii BOFIPACK Romania foloseste numai materiale certificate pentru uzul alimentar, pentru a asigura o calitate inalta a produselor.

Produse oferite de Bofipack

Pernite din hartie pentru ambalat Praline in cutii pot fi in 3-5-7 straturi de hartie cu bulina mare sau mica, finisate in diferite forme (dreptunghi, triunghi, inimioara si alte forme). La fabricarea pernitelor se utilizeaza hartii satinate tip MG BLEACHED, cretate, rezistente la grasimi sau folie BOPP.

BOFIPACK Romania SRL este dotata cu utilaje ce pot produce hartie stratificata tiparita cu model continuu sau la punct fix prin procedeul rotogravura. Hartia industriala pentru ambalat mobila, sticlarie sau produse ceramice, este in 3 sau 5 straturi, in suluri de 100 cm latime fabricata din hartii albe si naturale tiparite.

PRODUS ECOLOGIC NOU PENTRU PRALINE

Suport de hartie stratificata pentru praline. Diferite formate: dreptunghiular, rotund, inima etc. Dimensiuni la solicitarea beneficiarului

PRODUS ECOLOGIC NOU PENTRU BISCUITI

Suport de hartie stratificata pentru biscuiti. Diferite formate: dreptunghiular, rotund, inima etc. Dimensiuni la solicitarea beneficiarului

SEPARATOARE DIN HARTIE MULTISTRAT

COLTARE DIN HARTIE MULTISTRAT

Contacteaza-ne

Adresa: str. Republicii, nr.207, Bacau 600304, Romania

Telefon:


Tel./Fax:

Mobil:

E-Mail:
(004) 0234 589 013
(0040) 234 589 326

(004) 0234 589 288

(004) 0729 300 256

office@bofipack.ro
export@bofipack.ro
bofipack@gmail.com

Despre Bofipack

SC BOFIPACK ROMANIA SRL a fost infiintata in anul 2001, este cu capital integral romanesc avand in dotare o linie de fabricatie ultramoderna, de mare productivitate condusa de un calculator de process.

Utilajele liniei de fabricatie au fost achizitionate de la firme renumite ca SIEMENS, BONFIGLIOLI, LAMBORGHINI, S.C.E.I. Italia etc…

Printre beneficiarii nostri se numara KRAFT FOOD (filiale din FRANTA, BELGIA, GRECIA, BULGARIA SI ROMANIA), CADBURY (filiala din ROMANIA), SUPREM GROUP, MODARES FOOD, BUCURIA CHISINAU, HEIDI CHOCOLATS SUISSE, PERFETTI VAN MELLE etc.